קורסי קיץ חדשים במחלקה לתנ"ך

אנו שמחים לעדכן שבמהלך החודשים אוגוסט – ספטמבר יתקיימו 3 קורסי קיץ במחלקה. כל קורס שווה 2 נ"ז (1 ש"ש)

שני קורסים יתקיימו בזום, וקורס אחד יתקיים בקמפוס.

קורסי הקיץ יכולים להיחשב גם כחלק מההשלמות בחירה.

ימי הרישום לקורסי הקיץ: מיום שני 1.7 עד יום חמישי 25.7 בחצות ברציפות. לא כולל שישי שבת.

חשוב לדעת:

• לאחר ביצוע הרישום לקורסים יתעדכן לכל סטודנט מצב החשבון, ויהיה עליכם לעבור לשלב התשלום עבור סמסטר הקיץ
  • סטודנטים שלא יסדירו את התשלום במעמד הרישום - יימחקו הקורסים.
  • התשלום יתבצע בכרטיס אשראי.
  • שכר הלימוד עבור קורסי הקיץ אינו מוחזר לנרשמים המבטלים רישומם לקורסים.

* לידיעתכם – סטודנטים אשר לא סיימו לשלם את חובם על שנת הלימודים - חוב זה יתווסף לסכום התשלום של קורסי הקיץ.

לתלמידים שעדיין לא רשומים- באפשרותכם  להירשם לקורסים כ"שומעים חופשיים" ולאחר שתבצעו הרשמה ללימודים תוכלו לבקש להמיר את הקורסים כדי שייחשבו כחלק מהתואר:

אתר בר אילן > מתעניינים (ימין למעלה) > תכניות העשרה > קורסים בשמיעה חופשית-סמסטר קיץ > קישור לטופס יופיע בתחתית הדף. יש לשלם על הקורס עד 4 שעות לאחר ההרשמה.

או בקישור הזה: https://www.biu.ac.il/page/9204

**שימו לב- פתיחת הקורסים תלויה במספר הנרשמים. אם הקורס לא יפתח- תקבלו החזר על ההרשמה.

**במקרה של ביטול הקורס על ידי התלמיד- שכר הלימוד בקיץ אינו מוחזר.

אם ברצונכם לקבל הודעות והנחיות לקראת פתיחת ההרשמה, צרו קשר:

03-5318258/8229

bible.dept@biu.ac.il